facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Hotel Kungsträdgården ❤️ Ullna Golf = sant


Kombinera er Stockholmsvistelse och ert golfintresse i sommar – vi hjälper er med båda

Njut av vad allt som Stockholm har att erbjuda i sommar och kombinera det med en golfdag på Ullna Golf & Country Club under er vistelse hos oss. I nära samarbete med Ullna G&CC hjälper vi er med bokning av starttid. Ullna är en av Skandinaviens allra bästa golfbanor, och deras restaurang har vid sju tillfällen blivit utsedd till ”Sveriges Bästa Golfrestaurang”. Ullna har inför säsongen helt nya hyrset från Titleist & Callaway, och har Club Car golfbilar utrustade med GPS-skärmar för uthyrning.
Vi ser fram emot att välkomna er till en oslagbar vistelse.

Boka rummet till valfritt erbjudande som passar er här på vår hemsida och ange i bokningen önskad starttid så kontaktar vi er. Alternativt om ni önskar ta kontakt med oss direkt för hela bokningen, var vänlig sänd mail till reservation@hotelkungstradgarden.se och ange önskad starttid.

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Har du frågor inför besöket? Välkommen att ringa eller kontakta oss via epost reception@hotelkungstradgarden.seFölj oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.