facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Vara Rum

Liten Juniorsvit

Liten Juniorsvit Läs mer

Liten Juniorsvit , ger dig ett rum på ca 30 kvadratmeter där du kan njuta av två rum; ett sovrum med dubbelsäng och ett mindre vardagsrum med en vacker soffa som enkelt görs om till en skön 140 cm bädd på natten.

Boka nu

King Superior

King Superior Läs mer

Upplev ett enastående boende i hotellets allra största rum. Rummen på cirka 35 kvadratmeter har en stor sittgrupp, skrivbord och en härlig dubbelsäng - allt med utsikt över Kungsträdgården.

Boka nu

Queen Superior

Queen Superior Läs mer

Hotellets näst största rum är alla unikt inredda i gustaviansk stil, med dova kulörer och en egen sittgrupp. Rummen är cirka 25 kvadratmeter stora och har en säng i kingsize, här kan du njuta av vacker gatuvy eller utsikten mot hotellets innergård.

Boka nu

Dubbelrum

Dubbelrum Läs mer

Få en personlig upplevelse i våra gustavianska rum på ungefär 18 kvadratmeter eller i ett av dubbelrummen i vindsstil på femte våningen. Här sover du i en härlig dubbelsäng och kan beundra utsikten mot gatan eller hotellets vackra innergård.

Boka nu

Små dubbelrum

Small Double Room Läs mer

Alla hotellets små dubbelrum är charmiga och i olika färger. Rummen på cirka 13 kvadratmeter har en inbjudande dubbelsäng, separata sängar finns med, snedtak och välvda fönster och i alla rum en kristallkrona.

Boka nu

Enkelrum

Enkelrum sovrum Läs mer

I våra charmiga rum på cirka 11 kvadrat kan du avnjuta en god natts sömn i en skön i den härliga sängen, och beundra utsikten mot gatan eller hotellets innergård. Sittgrupper och arbetsytor hittar du smidigt i hotellets salonger.

Boka nu

Taking care of all your needs