facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Till din tjänst

Vi tror på det unika. Att alltid ge en upplevelse som är anpassad efter gästens specifika önskemål - både innan, under och efter vistelsen, oavsett vad det gäller. Som ett av få hotell i Stockholm har vi på Hotel Kungsträdgården därför en conciergeservice. Våra concierger är utbildade och medlemmar i det anrika och prestigefulla Les Clefs d'Or. Les Clefs d’Or är en exklusive organisation med ca 4500 concierger runt om i hela världen. Deras motto och syfta är att förverkliga alla hotellets gästers önskemål till verklighet i den utsträckning att det är lagligt, moraliskt rätt, och mänskligt möjligt.

Concierge


Från skjortor till resor

Våra conciergestjänster ingår i din vistelse på hotellet, och finns till för att ge dig högsta möjliga service - här är inga förfrågningar för stora, eller för små. Vår concierge hjälper gärna till för att ordna transport till och från flygplatsen, köpa in specifika artiklar som ni önskar under er vistelse, rekommendera och boka restauranger, eller bara guida er igenom det breda utbudet av sightseeing och attraktioner som Stockholm har att erbjuda. Glöm inte att boka ett möte med vår concierge för att få ut det bästa av din resa.

Concierge
Adam - Chef Concierge
Kiki - Concierge

Transfers


Behöver du hjälp att ordna olika typer av transfers?

Vi kan hjälpa dig att ordna följande transfers:

- Transfer till/från flygplatsen
- Transfer till/från hotellet till/från valfri destination
- Bil till förfogande
- Sightseeing med privat chaufför

För frågor eller bokning vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

Transfers

Vad vi kan erbjuda innanför hotellet


Personliga önskemål

Önskar du att överraska dina nära och kära med en överraskning på rummet? Vi hjälper dig att dekorera rummet med allt från blommor till Champagne beroende på dina specifika önskemål.

-Blommor
-Ballonger
-Tårta
-Väckning
-Room service
-Hantering av bagage
-Bud

För frågor och planering vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

What we can offer within the hotel

Vad vi kan erbjuda utanför hotellet


Upptäck Stockholm

Att Hotel Kungsträdgården ligger centralt till är ingen hemlighet, men däremot är Stockholms smultronställen oftast det. Vårat conciergeteam bistår gladeligen med att skräddarsy de mest intressanta och upplevelserika aktiviteterna för er. Vare sig om det är upplevelser inom- eller utomhus. Boka ett möte med vår concierge för att få ut det bästa av din resa.

-Reservaioner av restaurangbesök
-Sightseeing-aktiviteter
-Kulturupplevelser
-Löprundor
-Cykeluthyrning

För frågor och planering vänligen kontakta concierge@hotelkungstradgarden.se

UPPTÄCK STOCKHOLM
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Har du frågor inför besöket? Välkommen att ringa eller kontakta oss via epost reception@hotelkungstradgarden.seFölj oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.