facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Unika lokaler

Hos oss på Hotel Kungsträdgården kan du varva ner på fler platser än i ditt hotellrum. Förutom gymmet med tillhörande bastu och restaurang Brasserie Makalös finns ytterligare tre enastående lokaler att besöka eller boka - Salongen, den privata vinkällaren och den ståtliga champagnebaren.

För er som önskar eller söker ett mer traditionellt mötesrum rekommenderar vi varmt våra grannar
Lundqvist & Lindqvist på Tändstickspalatset. Tillsammans erbjuder vi två fantastiska miljöer, allt i samma kvarter.

Boka ditt möte redan idag!

Salongen


Lugna stunder eller storslagna planer

Salongen är ett rum som fascinerar många - stora fönster, en öppen kamin och möbler i gustaviansk stil. För dig som är gäst på hotellet är salongen öppen att vistas i, men då och då hyrs salongen ut och stängs av för dagen. Rummet kan hyras ut till större sällskap uppåt 16 personer och passar perfekt för såväl privata frukostar som presskonferenser. Vill du hyra salongen kontaktar du enklast hotellets bokning, så hjälper vi dig gärna med arrangemanget.

Wine cellar & salon

Kristallbaren


En av stadens största kristallkronor

Under den enorma kristallkronan, med fler än 11000 handbundna prismor och en vikt över 400 kilo, finns hotellets vinbar - en perfekt plats för dig som vill jobba från hotellet ett tag, eller bara njuta av ett glas bubbel. Från innergårdens glastak strömmar dagsljuset in och speglar sig i kronan, och skapar fantastiska reflektioner från solens upp- till nedgång.

Champagne Bar

Vinkällaren


Privata bjudningar och stängda möten

En trappa under marknivå finns hotellets vinkällare. Här finns ett stort träbord, handgjort i massiv ek, med tillhörande stolar - perfekt för stängda möten för både företag och privatpersoner. Planerar du nästa styrelsemöte eller en annan privat sammankomst är det bara att kontakta hotellets bokning, så hjälper vi till.

Wine cellar
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Har du frågor inför besöket? Välkommen att ringa eller kontakta oss via epost reception@hotelkungstradgarden.seFölj oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.