facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Svensk sommar när den är som bäst!


Ta del av våra sommarpriser

Att Hotel Kungsträdgården ligger centralt till är ingen hemlighet, men däremot är Stockholms smultronställen oftast det. Vårat conciergeteam bistår gladeligen med att skräddarsy de mest intressanta och upplevelserika aktiviteterna för er. Vare sig om det är upplevelser inom- eller utomhus. Nedan presenterar de sina tips till lyckade sommardagar i huvudstaden. Se till att boka ett möte med vårat conciergeteam redan nu för att få ett personligt och minnesvärt Stockholms besök.

1. Besök Stockholms vackra skärgård, med guide eller på egen hand.

2. Nordiska köket, en ny värld av smaker och upplevelser. Vi känner till de bästa smultronställena.

3. I SoFo-kvarteren på Södermalm finns en stor mängd intressanta, trendiga och kreativa butiker för mode, design, inredning, smycken, kuriosa och second hand, samt en uppsjö caféer, barer och restauranger; ja, något för alla!

4. Ingen riktig Stockholm vistelse utan ett besök i Gamla stan och dess mysiga gränder och ett besök på Kungliga Slottet.

5. En långpromenad runt Kungliga Djurgården.

Boka nu
Atrium
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Har du frågor inför besöket? Välkommen att ringa eller kontakta oss via epost reception@hotelkungstradgarden.seFölj oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.