facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Smart Senior

Exklusivt erbjudande för Smart Senior-medlemmar, läs mer och boka nu för att ta del av erbjudandet.

Boka Smart Senior-erbjudandet här

Hotel Kungsträdgården


94 unika rum

Kom på besök i huvudstaden och övernatta på ett av Stockholms vackraste hotell. Hotel Kungsträdgården är beläget centralt i Stockholm intill Kungsträdgården med nära till Stockholms kulturliv, restauranger, shoppingstråk och Kungliga Operan.

Hos oss på Hotel Kungsträdgården kan du varva ner på fler platser än i ditt hotellrum. Förutom gymmet med tillhörande bastu och restaurang Brasserie Makalös finns ytterligare tre enastående lokaler att besöka eller boka - Salongen, den privata vinkällaren och den ståtliga Kristallbaren.

På Hotel Kungsträdgården finns det 94 individuellt dekorerade rum i klassisk gustaviansk stil, från charmiga loft till stora rum med egen salong. Oavsett var du bor får du alltid frukosten serverad i vår ståtliga innergård – och har så klart tillgång till hotellets alla fördelar, från vår concierge till gymmet med tillhörande bastu. Allt för att du ska känna dig som hemma.

Champagne Bar

Erbjudandet


Exklusivt för Smart Senior

Just nu kan vi erbjuda ett paketerbjudande till er som är medlemmar hos Smart Senior. I paketet ingår övernattning och middag. Vilket rum som passar er bäst väljer ni själva, middagen som ingår är Kockens val av varmrätt som serveras på er ankomstkväll.

I paketet ingår:
Övernattning på Hotel Kungsträdgården (välj antal nätter och rumskategori i nästa steg)
Varmrätt på ankomstkvällen: Kockens val 
Stor frukostbuffé
Tillgång till gym och bastu

Villkor:
Exklusivt erbjudande för Smart Senior-medlemmar. Erbjudandet gäller utvalda dagar under året. Erbjudandet går endast att boka via Hotel Kungsträdgårdens hemsida. Önskar du vegetarisk varmrätt meddelar du det till hotellet två dagar före ankomst. Vid frågor var vänlig kontakta oss på 08 40 66 66 eller på e-post reservation@hotelkungstradgarden.se

Boka här
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Har du frågor inför besöket? Välkommen att ringa eller kontakta oss via epost reception@hotelkungstradgarden.seFölj oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.