facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Information om Covid-19


Kära gäster och alla andra av våra vänner,

I dessa ovissa tider vill vi förmedla att vi håller öppet och att vi gör allt på plats för att du ska känna vår omtanke och kärlek. Hygien har alltid varit högsta prioritet hos oss och vi har i och med den rådande situationen med Covid-19, förstärkt våra rutiner ytterligare för att skapa en trygg, säker och hälsosam miljö för våra underbara gäster och härliga personal.

Champagne Bar

 

Följande åtgärder har vidtagits för att minimera riskerna för

Corona-viruset och ge så mycket skydd som möjligt:

Ledningen har tagit alla åtgärder för att säkerställa att personalen på plats är fullt frisk. Alla stannar hemma vid minsta symtom och ingen ska känna press över att behöva gå på sitt jobbpass. Personalen är både tränade och utbildade i att utföra sitt arbete under de säkerhetsrutiner som råder efter folkhälsoinstitutet rekommendationer, samt håller sig uppdaterade när förändringar sker. Vi finns här för gäster som personal och har av den anledningen inte varslat personal. 

Vid ankomst & avresa

För att minska spridningen av Covid-19 arbetar vi över disk med ett behagligt avstånd där kvitto på vistelsen mailas. I receptionen och samtliga sociala ytor finns handsprit framställt och vi uppmanar alla våra gäster att hålla social distans genom att till exempel åka ett sällskap åt gången i våra hissar. Extra städning sker även kontinuerligt på hotellets alla sociala ytor dag och natt.  

Är du orolig över hur du tar dig till och från hotellet? Maila concierge@hotelkungstradgarden.se så hjälper de dig med att boka en trygg och säker transport.

Under vistelsen

I vanlig ordning har vi daglig städning av alla våra rum men förstärkt städrutinerna ytterligare med att exempelvis ytdesinficera alla rummens ytor. Detsamma gäller också hotellets alla sociala ytor såsom golv, dörrhandtag och hissknappar m.m. Gymmet både städas och ytdesinficeras och om så önskar kan du som gäst boka gymmet för privat bruk. 

Brasserie Makalös

Vi ser till att trängsel mellan gäster inte får förekomma och frukosten har anpassats efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi tar beställning och lagar den varma mat gästen önskar. Gästerna placeras även utspritt i restaurangen där minst ett bord står tomt mellan varje sällskap. Efter varje sällskap rengörs bord, stolar och kortterminalen med ytdesinfektionsmedel och vi uppmanar även våra gäster till att använda den handsprit som ställts fram i restaurangen. För de som önskar att äta sin frukost på hotellrummet erbjuder vi fri room service och för de som önskar att ta med sig maten har vi numera take away. 

Vi längtar efter dig och ser fram mot att förhöja din dag om än så bara en smula. Hos oss ska du känna dig trygg och säker. All kärlek från oss på Hotel Kungsträdgården & Brasserie Makalös

VD, Jörgen Björnstad

Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.