facebook
Boka boende Erbjudanden
se | en
Dela

Samarbete Thon Hotels

Unikt samarbete med Thon Hotels. Ett samarbete som inte tidigare har funnits på marknaden. Vi kommer fortsatt vara det unika privatägda boutique hotell vi är idag, inget hos oss kommer att förändras men vi kommer få en större familj att samarbeta med och dela gäster med. Varmt välkomna!

Boka här

Hotel Bristol


Unikt Hotel i centrala Oslo

Hotel Bristol ritades av arkitekten Finn Rahn (1879–1936), som är känt för Vinterhaven & Biblioteksbaren som dom är idag. Rahn hämtade sin inspiration från Marocko, där han tillbringade varje vinter. Även om rummen har renoverats har stilen och den karakteristiska interiören bevarats väl. Du kan med andra ord njuta av god mat och dryck i historiska marockanska omgivningar!

 

Boka här

Hotel Stanhope


Lyx i Bryssel hos Stanhope Hotel

Stanhope Hotel Brussels är ett 5-stjärnigt hotell beläget mellan de europeiska kvarteren och det kungliga palatset. Du når Europaparlamentet och den historiska stadskärnan enkelt till fots eller med kollektivtrafik. Designat av kända inredningsarkitekter och helrenoverat 2019, välkomnar detta hotell dig med en ljus och lyxig interiör. 2019 listades hotellet som ett av de bästa lyxhotellen i Bryssel.

Boka här
Följ oss:

Instagram

Vem arbetar i köket och vad gör vår concierge? Följ gärna vår vardag och arbetet runt om hotellet via Instagram.

Reception:

+46 (0)8 440 66 50

Vill du prata direkt med vår personal, boka över telefon eller har en fråga? Välkommen att ringa oss!Följ oss:

Facebook

Vi gillar att hålla en nära relation till våra gäster. Följ oss gärna på Facebook, så uppdaterar vi dig om vad som händer.